Ochrana osobních údajů, COOKIES

Cookies

Tyto webové stránky využívají soubory Cookie. Více o souborech cookies se dozvíte ZDE a ZDE

Používáním webových stránek souhlasíte s použitím cookies. 

Aktualizováno 1.8.2019.

Tyto webové stránky provozuje společnost Simply Invest, rodinné domy s.r.o., se sídlem Sedlecká 777/27, 360 10 Karlovy Vary zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl C, vložka 24657. Společnost Simply Invest, rodinné domy s.r.o. využívá na těchto webových stránkách (https://www.simplyinvest.cz) soubory cookies. které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy a přizpůsobení webových stránek.

Informace takto získané sdílíme se společnostmi Google a Seznam. 

Webové stránky využívají tyto druhy Cookies:

Nutné: 

Nutné cookies pomáhají, aby byla webová stránka použitelná tak, že umožní základní funkce jako navigace stránek. Webová stránka bez těchto cookies nemůže správně fungovat.

Statistické:

Statistické cookies nám pomáhají, abychom porozuměli, jak návštěvníci používají naše webové stránky. Anonymně sbírají a sdělují informace.

Marketingové:

Marketingové cookies jsou používány pro sledování návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazit reklamu, která je relevantní a zajímavá pro jednotlivého uživatele a tímto hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.

Kódy (scripty třetích stran):

Na tomto webu trvale používáme kódy (scripty) od společnosti Google. Tyto kódy (scripty) nám slouží k analýze, kam návštěvníci chodí a jak se na tomto webu (https://simplyinvest.cz) chovají. 

Ochrana osobních údajů

Pokud se rozhodnete s námi spolupracovat, budeme shromažďovat vaše osobní údaje za účelem námi poskytovaných služeb dle zákona o ochraně osobních údajů a platnou legislativou Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. 

Údaje shromažďujeme výhradně za účelem námi poskytovaných služeb. Neposíláme nevyžádanou poštu. 

Správcem osobních údajů je: 

Název společnosti: Simply Invest, rodinné domy s.r.o.
Sídlo: Sedlecká 777/27, Karlovy Vary, 360 10
IČO: 28998731, DIČ CZ28998731

zapsáno v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl C, vložka 24657.

Zpracováváme tyto osobní údaje: 

Vaše jméno a příjmení, název firmy, email, telefonní číslo, IČ, DIČ, cookies, IP adresu (používáme také v Google Analytics při nastavení filtrů). Dle zákona údaje uchováváme po dobu 3 let, pokud zákon neuloží jinak. Nezpracováváme jiné než veřejně dostupné osobní údaje.

Další zpracovatelé vašich osobních údajů:

Googlehttps://policies.google.com/privacy/update (na webu využíváme měřící kódy pro webovou analytiku, pro měření konverzí a remarketing, mohou být některé údaje uloženy u tohoto zpracovatele). 

Facebookhttps://www.facebook.com/about/privacy/update (protože máme na webu Facebook Pixel, mohou být některé údaje uloženy u tohoto zpracovatele – v současně době je pixel neaktivní).

Marketing Minner – https://www.marketingminer.com/cs/privacy-policy (systém zpracuje název vaší firmy, sitemap webu, URL adresu webu).

SmartEmailinghttps://www.smartemailing.cz/zasady-ochrany-osobnich-udaju (systém uchovává emailový a telefonní kontakt, jméno, příjmení, popř. název vaší firmy)

 

ODCHÁZÍTE?

A UŽ MÁTE STAŽENO?

KOMPLETNÍ PRŮVODCE

STAVEBNÍKA

jak stavit chytře

  • Vyhnete se nepříjemnostem

Chtěli byste stavět?

Stáhněte si

katalog dřevostaveb

2019

  • v PDF

Chtěli byste stavět?

Stáhněte si

katalog dřevostaveb

2019

  • v PDF
katalog dřevostaveb v pdf 2019

Chystáte se stavět?

Stáhněte si

KOMPLETNÍ PRŮVODCE

STAVEBNÍKA

  • Vyhnete se nepříjemnostem